Belediyeden Gençlere Eğitim Semineri

Belediyeden Gençlere Eğitim Semineri

Belediyeden Gençlere Eğitim Semineri

Akçaabat Belediyesi 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor. Hayat boyu eğitim programı kapsamında belediyecilikte eğitime üst düzeyde önem veren Akçaabat Belediyesi Eğitim uzmanı, Vatan gazetesi yazarı, Ntv Doğru Tercih programı yapımcısı Sadık Gültekin’i gençlerle buluşturdu.

Akçaabat Belediyesi ile Yakın Doğu Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘’Sınav Motivasyonu ve Sınav Kaygısı’’ konulu programda Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin lise son sınıf öğrencilerine birbirinden güzel örnekler vererek gençlerin sınav konusunda kaygılarını gidermeye çalıştı.

Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde iki seans şeklinde gerçekleşen Eğitim seminerine Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Yakın Doğu Üniversitesi Karadeniz Sorumlusu Özgür Bayazıtoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları Şule Demirkır ve Teoman Aygün ile öğretmenler ve çok sayıda son sınıf öğrencisi katıldı.

Gençler bu programdan çok etkilendiklerini ve bu tür programların tekrar tekrar yapılması gerektiğini belirttiler.

Program sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin’e çiçek takdim etti. Konuyla ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ;‘’Çok kaliteli bir seminer oldu. Umarım gençlerimiz gereken dersleri çıkarmıştır. Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendisini tekrar Akçaabat’ta görmek istiyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde eğitim seminerlerimiz devam edecek.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler