Belediyeden "Çocuğum" Tiyatrosu

Belediyeden "Çocuğum" Tiyatrosu

Belediyeden "Çocuğum" Tiyatrosu

1999 yılında kurulan ve aralıksız her yıl en az bir oyunla seyirci karşısına çıkan Akçaabat Belediye Tiyatrosu, sezona " Çocuğum " adlı oyunla hazırlanıyor.

Yazar Margaret Mayo'nun evlilik ilişkilerinde kıskançlığı işlediği ve yönetmenliğini Osman Gümrükcü'nün yapacağı komedi oyununda Bülent Mumcu, Recep Şen, Medet Cihanoğlu, Yusuf Altın, Kübra Kamiloğlu, Sadık Şahin Çarkcı ve Seda Yavuzyılmaz rol alacak. Işık ve müzikte ise Çağlar Hacısalihoğlu görev yapacak.

Oyunun Yönetmeni Osman Gümrükcü, " Oyunumuzun provalarına başladık ve son sürat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuğum adlı oyunla sezonumuzu açacağız ve şubat ayında Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde bu eğlenceli komedi oyununu izleyicisiyle buluşturmayı düşünüyoruz. "

Oyunun Akçaabat'ta sahnelenmesinin ardından da civar il ve ilçelerde de turneye çıkacaklarını söyleyen Gümrükcü, " Ekip olarak oyunun sahneleneceği günü iple çekiyoruz ve tüm tiyatro seyircilerinin tiyatromuzun koltuklarını tekrar doldurmasını bekliyoruz. " dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler