Belediye Meclisi Toplandı

Belediye Meclisi Toplandı

Akçaabat Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen başkanlığında gerçekleşen toplantıda  Akçaabat Sarıtaş mahallesinde bulunan TOKİ konutlarına giden yol üzerinde bulunan 3 binanın kamulaştırılmasına oy birliği ile karar verildi.

 

Başkan Türkmen Mecliste yaptığı konuşmada Sarıtaş mahallesinde TOKİ konutları bulunduğunu ve bu alanda yapılan imar uygulaması ile yaklaşık 30 bin nüfusun yaşama alanı oluşturulduğunu belirterek “Sarıtaş mahallesine giden yol üzerinde bulunan 3 binanın daha önce imar komisyonumuzca kamulaştırılması gerektiği görüşü bildirilmişti. Bu görüş doğrultusunda sahil yolunu bu mahalleye bağlayacak yolun girişindeki binalar için gerekli ödenek bulundu. Bundan sonra resmi prosedür işleyecek ve kısa sürede bu yolun önünde engel olan 3 bina sahipleriyle anlaşarak yıkılması sağlanacaktır. Bu sayede Sarıtaş mahallesine ulaşım çok daha rahat bir şekilde sağlanacaktır.” Dedi.

 

Belediye Meclisi, ayrıca ilçenin belirli yerlerinde taksi uygulaması başlatılması için imar komisyonundan görüş istendi.

 

Belediye Meclisi çalışmalarına yarın da devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler