Belediye Korosu Konseri

Belediye Korosu Konseri

Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde halka açık bir konser verdi.

 

            Konser iki bölümden oluştu. Birinci bölümde yöremizin yetiştirdiği Halk Müziği Sanatçısı İsmail YAZICIOĞLU  yer aldı. Yazıcıoğlu’na kavalda Ömer Gaydan, ritm sazda Tarık Şentürk eşlik etti.

             Anadolu’nun çeşitli yörelerinden oluşan bir repertuar hazırlayan Yazıcıoğlu, dinleyicilerden büyük alkış aldı. Programın sonunda Belediye Başkanı Şefik Türkmen “ İsmail Yazıcıoğlu, bizi çok eskilere götürdü, o, sesiyle tarzıyla hep bilinen ve böyle anılacak olan bir sanatçımızdır, bizlerle bu geceyi paylaştığı için  kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Türkmen program sonunda Yazıcıoğlu’na çiçek takdim etti. Yazıcıoğlu’da  kendisine bu imkanı sağlayan Akçaabat Belediyesi’ne teşekkür etti.

             İkinci bölümde ise Belediye Halk Müziği Korosu sahne aldı. Konserde seçilen repertuar izleyicileri hem dertlendirdi hem de neşeli dakikalar yaşattı.

Konsere, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Belediye Meclis üyeleri Abdullah Ertem, Şaban Günaydın, Melike Turhan, Şinik Belediye Başkanı  Cemil Pehlevan, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali, Esnaf sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kefalet Başkanı Osman Zeki Aşlan, Türk Eğitim Sen İl Sekreteri Cevat Şal, Belediye Türk Sanat Müziği koro Şefi Salih Kazancıoğlu, Belediye daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Konserin sonunda Belediye Başkanı Şefik Türkmen, güzel bir gece yaşadık, başta koro şefine, bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve özelliklede katılımcılara teşekkür ettikten sonra, koro şefi Serdar Pul’a  çiçek takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat