Belediye Çalışmaları

Belediye Çalışmaları

Akçaabat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada “Yenimahalle’yi orta mahalleye bağlayan yol genişletilerek büyük araçların geçişleri de kolaylaştırıldı. 3 metre genişliğinde olan yol  7-8 metreye kadar genişliğinde yapılmış oldu” denildi.

 

Ayrıca yol yapım çalışmalarının yanı sıra yaklaşan kış mevsimini de göz önüne alan yetkililer orta kaldırım ve bahçe düzenlemelerine hız verdi. Sahil kesiminde ve şehir içindeki parkları kışlık çiçeklerle donatan belediye çalışanları şehrin sürekli yeşil görünmesini de sağlamış oldu.

 

Çalışmalar hakkında açıklamam yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Belediye, “mahallelerimizin arka kesimlerinde devam eden çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Mahalleleri birbirine bağlama şehri arka kesimlere doğru açma çalışmalarımız, ayrıca yol bakım ve asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir bundan sonrada devam edecektir. Yol açma ve kanalizasyon çalışmalarımız şehrin arka kesimlerinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Akçaabat vitrinde bir şehir olduğu için sahil geçişine de büyük önem vermekteyiz. Bu nedenle mevsimlik çiçeklerimizi şimdiden dikmeye başladık”, dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler