belde teşkilatı açıldı

belde teşkilatı açıldı

Saadet Partisi (SP) belde teşkilatlarını açmayı tüm hızıyla sürdürüyor. Partinin söğütlü Belde Teşkilâtı’nın ardından Adacık belde Teşkilâtı da 8 Temmuz Cuma günü düzenlenen bir törenle hizmete girdi

.
Kalabalık bir partili topluluğunun hazır bulunduğu açılış töreninde ilk konuşmayı Adacık belde Başkanı Mustafa Dil yaptı. Dil, beldede partilerinin bir bayrak devir teslim töreni yaptıklarını belirterek, bundan önce görev yapan tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Dil, “Devraldığımız bayrağı en iyi şekilde taşıyacak ve en güzel yerlere getireceğiz.” dedi.
Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Osman Hacısalihoğlu ise “Milli Görüş”ün 38 yıllık serüveninde kurdukları 4 partinin kapatılmasına rağmen hâlâ dimdik ayakta olduklarını vurgulayarak, partisinin 22 Temmuz seçiminden birinci parti olarak çıkacak bir potansiyele sahip olduğunu iddia etti.
Törene katılan SP İl Müfettişi Halil Aydın da bir zamanlar ülke insanını “sağ-sol” diyerek uyutanların bugünlerde aynı işi “sağ-sol” rüyaları gördürterek yaptıklarını vurgulayarak, “Bu zihniyet sandıktan çıkacak cevapla hüsrana uğrayacaktır.” şeklinde konuştu.
SP’nin “Milli Görüş”ün tek temsilcisi olarak IMF ve AB politikalarına karşı tek parti olduğunu belirten İl başkanı Selçuk Özderya ise “Temel hak ve hürriyet konusunda AB’den medet umanlar İnsan hakları Mahkemesi’nin verdiği son kararla onların sadece kendi inançlarını yansıttıklarını gördüler. İnşallah SP iktidara gelecek ve herkes Türkiye’nin gerçek gücünü görecektir.” dedi.
Daha sonra söz alan SP Trabzon Milletvekili Adayları Mustafa Yılmaz, Dursun Ali Düzenli ve Şeref Malkoç da hükümetinin icraatını ve politikalarını eleştirdiler. Türkiye’nin kurtuluşunun milli görüş politikalarında mevcut olduğunu savunan milletvekili adayları, seçimde herkese manevi anlamda bir sorumluluk düştüğünü belirterek, “İnşallah vatandaşlarımız bu sorumluluk duygularını AKP’ye verecekleri cezayla gösterecektir.” dediler.
Konuşmaların ardından kurdelesi katılımcıların tümü tarafından kesilerek hizmete açılan SP Adacık Belde Teşkilatı’nda şu isimler görev yapacak:
Mustafa Dil (Belde Başkanı), Kemal Dil (Teşkilât Başkanı), Hamza Baysal (Başkan Yardımcısı), Murat Baysal, Mustafa Al ve Mustafa Dil (Yedek Üye).

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset