Beklemeye Geçildi

Beklemeye Geçildi

Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Akçaabat Sebatspor’da anlaşmaya varılan oyuncuların resmi imza atması bekleniyor.

 Önceki gün Sürmenespor’dan Oğuz Küçük ile yapılan görüşmede genç oyuncuya teklifini sunan Kırmızı-Beyazlılar, düne kadar zaman isteyen oyuncuya ulaşılamadığı bildirildi. Ayrıca Hasan Aydınlı transferinde de umudunu sürdüren A.Sebatspor, futbolcunun vereceği kararı bekliyor. Kulüp Genel Kaptanı Tayyar Usman, A.Sebatspor’un menfaatleri doğrultusunda transfer yapacaklarını söyledi.

 

Bonservis Sorunları Var

Tayyar Usman, Kartalsporlu genç orta saha oyuncuları Yemen ve Ali’nin de Kırmızı-Beyazlı formayı giymek istediğini söylerken bu futbolcuların yetiştirme bedeli olduğunu ifade etti. Genel Kaptan Usman, Ordusporlu Hakan Macit ve eski oyuncuları Emre Köksal için de konuşarak şunları söyledi. “Hakan eski kulübünden alacakları nedeniyle federasyona başvurdu. 16 Temmuz’da sonuçlanacak ve bize dönecek. Emre Köksal ile de her konuda anlaşmaya vardık. Fakat kulübü ile bonservis sorunu var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor