BBP Akçaabat'ta Toplandı

BBP Akçaabat'ta Toplandı

Büyük Birlik Partisi (BBP)Trabzon İl Başkanlığı’nca Akçaabat’ta seçime hazırlık Karadeniz Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Körfez Köfte Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, BBP Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Karabacak, Ali Keser ve Metin Gündoğdu, BBP Trabzon İl Başkanı Yılmaz Şen ile Samsun, Gümüşhane, Rize, Bayburt ve Ordu il başkanları katıldı. 

 

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karabacak,  BBP’nin genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağını belirtti. Konuşmasında Ülkenin bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını ve AK Parti iktidarının kendisine verilen halk desteğin karşılığını yerine getiremediğini belirtti. Karabacak “ Ülkemizin en önemli meselesi yolsuzluk ve yolsuzluktur. Adalet ve Kalkınma Partisi 7 yıllık süre zarfında 1 trilyon 200 milyar dolar yapaya hitap etmiştir. Bu kadar önemli bir rakama hitap eden bir iktidar yatırımlara ayırabildiği rakam ise 8 milyar dolar civarındadır. Tarımda dünyanın ilk 7 sırasına giren Türkiye, dünyanın en pahalı etini tüketmektedir. Dünyasın en pahalı sütünü tüketmektedir. Son 30 yılda uygulanan tarım politikası nedeniyle tarım ve hayvancılık tüketilmiştir. Türkiye tarımda olduğu gibi diğer alanlarda da kötü yönetilmiştir. İktidarın en çok övündüğü büyük şehirlerdeki alışveriş merkezleridir. Ama burada önemli olan bu alışveriş merkezlerinin raflarında satılan malların ne kadarı ülkemizde üretildiğidir” dedi.

 

 

Gündemdeki Ermeni yasasını da eleştiren Karabacak, Batının yüz yıldır ülkemize dayattığı soykırım iddiasının A.B.D Temsilciler Meclisi Alt Komisyonu’nda kabul edilmesini eleştirdi. Karabacak “İslam Dünyasının sembolü olmuş ülkemiz, bu konuda Hıristiyan ittifakı olmuş ve kuşatılmaya çalışılmaktadır. Osmanlı’nın son dönemlerinde ülkenin en sadık vatandaşı Ermenileri vatana karşı kışkırtmışlardır. Asıl tarih sayfalarında sorgulanması gereken bunlardır. Tarihçilere bırakılması gereken bir hadise tarihçilere bırakılmayarak, hiçbir devlet parlamentosunun bir işi olmadığı halde Türkiye’ye ermeni soykırımı yaptı iddiasıyla kıskaç altına almak istemektedirler.  Bu Müslüman Türk halkını baskı altına almak işin yapılmış bir girişimdir. Türkiye’ye karşı yapılan bu haksız senaryonun İslam ülkeleri tarafından sessiz bir şekilde takip edilmesinin de Türkiye’nin dış politikada nerelere geldiğini göstermektedir ” dedi.

 

Karabacak “BBP’nin Güvenlik, Özgürlük, Refah projesiyle ülkenin refah düzeyini artırmayı ve Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağına inanıyoruz. Din, Devlet, Anayasa ve rejim, insanın mutluğu içindir. Bizim büyük Türkiye projemizde birinci sıraya insanı koyduk. İnsanlarımıza özgürlük vereceğiz. İnsanlarımızı güveli bir yaşam içinde yaşatacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum