Bazen Garson Bazen de Aşçı Oldular.

Bazen Garson Bazen de Aşçı Oldular.

Cemil Usta'dan Örnek Davranış

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla Akçaabat cemil Usta'da farklı bir etkinlik vardı. Özel eğitim alan öğrenciler, bazen garson oldu bazen de müşteri karşılayıcı.

Cemil Usta tarafından özel yaptırılan giysileri giyen özel eğitim alan öğrenciler, farkındalık oluşturmak  adına, lokantada bir süreliğine sembolik olarak çalıştırıldı. Bazen müşterileri karşıma bir görevli olan öğrenciler, bazen garson bazen de  servis görevlisi oldu. Cemil Usta'nın çok özel bir sosyal sorumluluk projesine imza attığını ifade eden özel eğitim öğretmeni Gonca Akbulut,  "Engellilerin toplumda varolduğunu, ayrılmaz bir parçası olduğunu tüm topluma hissettirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda farklı bir etkinlik yapmak istedik. Toplumumuzda var olan özel eğitime ihtiyaç duyan bu öğrencilerimiz çok özel bir gün yaşadılar. Bu öğrencilerimize bu özel günü yaşatan Cemil Usta yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Cemil Usta'dan Gökhan Kuruçelik, sosyal projelere her zaman destek verdiklerini ve topluma faydalı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Kuruçelik "Bu özel gün için bir istek geldi. Öğrencilerin işyerimizde bir süre garson, karşılayıcı gibi çeşitli görevlerde yer alması istendi. Biz de üzerimize düşeni yaptık ve öğrencileri en iyi şekilde ağırladık. Toplumda var olan bu kişilere değer verilmesi gerektiği mesajını vermeye çalıştık" dedi.

Akçaabat Ortamahalle'ye de götürülen çocuklar, Timurciler Konağı'nda  ağırlandı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

akcaabat-cemil-usta.jpg

akcaabat-cemilusta-a.jpg

cemil-usta-akcaabat-kofte-bulent.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler