Baz Haberi Duyulunca

Baz Haberi Duyulunca

Dürbinar'da bir binanın üzerine kurulması planlanan baz istasyonuna tepki var.

Akçaabat Dürbinar mahallesinde bir apartmanın üzerine kurulması planlanan baz istasyonunun sağlıklarını tehdit ettiğini gerekçe gösteren vatandaşlar, istasyonun kurulmaması için imza topladı.

 

İlçemiz Dürbinar Mahallesi Armutçu petrol yanında bulunan bir apartmanın çatı katına kurulması planlanan baz istasyonu  vatandaşların tepkisine neden oldu. Baz istasyonlarının insan sağlığını tehdit ettiğini ifade eden mahalle sakinleri, ilköğretim okullarına 150 metre mesafede bulunan baz istasyonunun yerleşim alanı dışında bir yere kurulmasını istediler.

 

Önderliğini mahalle 1.azası  Haydar Mumcu'nun yaptığı bir grup yaklaşık 300 imza topladı ve Kaymakamlığa teslim etti. Mumcu ,“bu istasyon buraya kurdurtmayız” dedi.

 baz_tepkisi1.jpg

 

Haydar Mumcu sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, istasyonun apartmanların arasına kurulmak istendiğini ve çok yakında ilköğretim okulu olduğunu belirtti. Mumcu, baz istasyonunun mahalle halkı üzerinde psikolojik bir durum oluşturduğunu ifade etti. Haydar Mumcu “Buraya baz istasyonu kurdurmamız mümkün değildir. Butür alanlara baz istasyonu kurulmayacağına dair mahkeme kararları var. Eğer bu kararlara uyulmazsa suç işlenmiş olur. Biz vatandaşın temsilcileri olarak gerekli imzaları topladık ve yetkili mercilere ulaştırdık. İnanıyorum bu istasyon buraya kurulmasına izin verilmeyecektir. Yetkililer izin verse de biz izin vermeyeceğiz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler