Bayram yine partisine sert çıktı

Bayram yine partisine sert çıktı

Alişan Bayram'dan şok açıklamalar

Akçaabat'ın Işıklar Beldesi Belediye Başkanı Alişan Bayram, Milliyetçi Hareket Partisi’nde kendilerine danışılmadan aday belirlenmesine sitem etti. "Akçaabat Belediyesini kazanırsak sevinmem, kaybedersek de asla üzülmem" dedi.

Belediye Başkanı Alişan Bayram, “Bu ilde ilk elektrik santrali beldemizde kurulmuş, yaylalarda ilk tapulu araziyi belediyemiz vermiştir. Bu ilin en eski beldelerinden biriyiz ” diye konuştu.  

Işıklar Beldesi’nin kapanmasından çok başka şeylere üzüldüklerini belirten Bayram, “Yerel seçimlerden sonra kapanacak olmamız bizi o kadar üzmedi. Ancak bizi asıl üzen konu, bize danışılmadan sorulmadan aday teşkilatımızın aday belirlemesi oldu. Bizim bu beldeye çok emeğimiz geçti. Yaptığımız çalışmaların karşılığı bu olmamalıydı “dedi.

Ülkücü kimliğini kaybetmeyeceğini ifade eden Başkan Bayram, “Ben ülkücü terbiye ile büyüdüm. Bu kimliğimden asla vazgeçmem.  Ailemle birlikte oyum Milliyetçi Hareket Partisi’nedir. Ancak Akçaabat Belediyesini kazanırsak sevinmem, kaybedersek de asla üzülmem” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset