Bayram Kutlamaları

Bayram Kutlamaları

Kurban Bayramı dolayısıyla Akçaabat’ta bayramlaşma töreni düzenlendi.

 İlk olarak Merkez İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşmaya Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Üst. Süleyman Abazaoğlu, Belediye başkanları, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye  Başkan Adayı Fikret İnan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri Akçaabat ilçe jandarma komutanlığını ve ardından Emniyet müdürlüğüne gidilerek emniyet güçlerinin bayramları kutlandı.

 

Milletvekili Mustafa Cumur, merkez İlköğretim Okulu’nda yapılan bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “tüm Akçaabatlılar olarak el ele verip Akçaabat’ı marka yapalım” dedi. Yaklaşan yerel seçim öncesi kimseyi kırmadan, iftira atmadan ve düzgün bir siyaset yapma çağrısında bulunan Cumur, Akçaabat için yapılan projelerde herkesin bir katkısı olması gerektiğini belirtti.

Dörtyol Erikli'de bayram namazı sonrası.

Burası Kirazlık

 

NOT:Bulunduğunuz yerdeki toplu bayram fotoğraflarını info@akcaabathaber.com veya dervisaltuntas@gmail.com adresine gönderdiğinizde uygun görülenler sitemizde yayınlacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler