Bayraktar'a Akçaabatlı Müdür Sorusu

Bayraktar'a Akçaabatlı Müdür Sorusu

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Bir Soru Bayraktar'ı zorladı

Haber:Nesrin BAYRAM Akçaabathaber.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Trabzon İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz’un da yer aldığı teşkilat ziyaretinde, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve partililer hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Trabzon Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, Akçaabat’ın önemli bir ilçe olduğunu ve AK parti iktidarı döneminde bölgeye güzel yatırımların yapıldığını ifade etti. Erdoğan Bayraktar “Türkiye’de 12 yıldan beri var olan bir iktişdar var. Büytün iktidarlar ilk girdikleri seçimlerden destekleri azalırken, AK Parti iktidarı bu 12 yılda girdiği her seçimde oyunu artırmayı başarmıştır. Bu vatandaşın güveni ile olmuştur. Biz bu millete hizmet etmek için buradayız.  Allah nasip etti TOKİ’de başkanlık ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptık. Bu bölgeye önemli hizmetlerimiz oldu. İnşallah bundan sonra biz veya bir başkası bu hizmetleri devam ettirecektir” dedi.

Akçaabat’ın hem siyasi hem de ekonomik olarak önemli bir yer teşkil ettiğini ifade edene Erdoğan Bayraktar “Akçaabat,  Ortahisar’dan sonra nüfus ve ekonomik yapısıyla en önemli ilçemiz. Akçaabat Trabzon ile birleşmiş durumda.  Şimdi Akyazı tesisleri yapılıyor. Tüneller yapılıyor.  Sahilden yan yollar içinde çalışmalarımız var. Bu çalışmalar tamamlandığında Akçaabat ve Trabzon birleşmiş bir şehir olacak. Akçaabat lokanta turizmi ile de ön plana çıkmaktadır.  Vakıf üniversitesi için bir takım çalışmalarımız var. Ayrıca Üniversitemizin bir kısmımı burada bununla ilgilide çalışıyoruz.  Bunlar ciddi şekilde hayata geçtiği zaman buradaki hayat kalitesi de artacak” şeklinde konuştu. akcaabathaber.com

Büyükşehir ile birlikte bir sıkıntı var. Bu kuruluş aşamasında olan zorluklar. Şimdi yeni yılda Büyükşehir bir plan dâhilinde çok ciddi atak yapacak. Bizde takip edeceğiz. Trabzon ve bölgedeki yatırımları birlikte takip ederek gayret göstermemiz gerekir” dedi.

AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün ise, Erdoğan bayraktar’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Sayın bakanımız ile Belediye başkanlığım döneminde birlikte çalıştık ve önemli hizmetleri almamızda bizlere her zaman yardımcı oldu.  2015 seçimlerinde de kendisiyle birlikte olmayı arzu ediyoruz. İnşallah yine bakan olarak birlikte çalışırız” dedi.

Toplantı sonrasında gazeteci Uğur Tütenk'in “Trabzon’da, büyükşehirde Akçaabatlı hiç kimse yok. Akçaabat büyük diyoruz ama hiçbir müdür Akçaabatlı değil. Büyükşehirde Akçaabatlı görmek istiyoruz” dedi. Bunun üzerine Erdoğpan Bayraktar “ Buna bakamlım, üzerine eğilelim, bu önemli” dedi.

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler