Bayraktar Trabzon'da Konuştu!

Bayraktar Trabzon'da Konuştu!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 61. hükümetinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Trabzonlu Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanlığında konuştu.


Önemli açıklamalarda bulunan Bayraktar, "Bugün üzüntülüyüz, bu üzüntümüzü ifade etmeden geçmek mümkün değil. 13 evladımızı kaybettik, şehit verdik. 13 evladımızı cennete uğurladık ve uğurlayacağız dün de Siirt'te bir polisimiz şehit oldu. Malesef izahtan variste bir terör belası çok kahpe ve çok çirkin yüzünü göstermiştir. Bütün sözün bittiği yerdeyiz. Türkiye Cumhiriyeti devleti stratejisini değiştirecektir. Hükümetimiz stratejesini değiştirecektir. Türkiye bu beladan kurtulacaktır. Şehitlerin yakınlarına Allah sabırlar versin. Türnkiye'de 12 Haziran'da milletvekili genel seçimleri yapıldı Türkiye'nin 24. parlementosu oluştu ve akabinde Türkiye Cumhiriyeti'nin 61. Hükümeti kuruldu. AK Parti'nin genel başkanı, Türkiye'nin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibi olarak cumhuriyetimizin 61. kabinesi TBMM'den güven oyu aldı ve göreve başladık" dedi.

Bayraktar, "Kabinemizin ismi ustalık kabinesi Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılını hedef alarak ileri demokrasi güçlü toplum yaşanılır çevre ve marka şehirler ve lider ülke başlıklarıyla yola çıktık hükümetimizin önünrde yeni bir anayasa milletin mahkemelerinin oluşturulması daha hızlı ve adil bir yargı disiplinli ekonomi düşün enflasyon ve daha düşük faiz. 2 trilyon dolar yıllık milli hasıla. Kişi başına 25 bin dolar gelir. İştihdamı destekleyen, üretimi destekleyen ekonomide kayıt dışılığı engelleyen bir vergi politikası ve hükümetin geliştirdiği yeni çalışma alanlarıyla 1 milyon kişiye iş sağlama, savunma sanayinde çok büyük ve ileri yatırımları gerçekleştirme. 2015 yılına kadar 750 kilometre yeni otoyol İstanbul'a 3. boğaz köprüsü Çanakkale otoyolları boğaz geçişi tamamlanacaktır. Zorunlu eğitim 13 yıla çıkartılacak öğretim üyesi başına 20 öğrenci geliştirilecek" ifadelerini kullandı.

"Tabib sayısı 2 katına çıkartılacak ve sağlıkta reformlara devam edilecek" diyen Bayraktar, "100 bini aşan tüm şehirlerde yeni ulaşım planı yapılacak TOKİ idaresiyle yoksullara yardımlar yapılacak. TOKİ tarafından yapılmakta olan konut sayısı 1 milyona çıkartılacak. Türkiye'nin AB'ye tam üyelik konusundaki çalışmaları devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Bayraktar, Trabzon'da istihdamın artırılmasının birinci öncelikleri olduğunu belirterek: "Köy yollarının asfaltlanması hedeflerimizdendir. Akyazı durduruldu ama yakından takip ediyorum benim bakanlığımın konumundadır, bunu en kısa sürede bitirip Trabzon ve Trabzonspor'umuza kazandıracağız" dedi.

"Bu sadece büyük bir stadyum değil spor kompleksi olacak" diyen Bayraktar, "Faruk Özak ve milletvekilimiz Aydın Bıyıklıoğlu hocamız, Safiye Seymenoğlu hanım Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve teşkilatla birlikte verilen sözleri el birliğiyle yapacağız. Seçimler bitti Trabzon'daki 765 bin insan bizim kardeşimizdir. Oy veren vermeyen herkese eşit yaklaşmak durumundayız bizim parti anlayışımız doğrultusurda tarihine yönelik nevarsa beraber yapacağız yaklaşık 10 gün oldu bir kez kabine toplantısı oldu Pazartesi günü de olacak. Karadeniz Ekonomik İşbirliği toplantısı görüşülecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler