Bayraktar Projelerine Güveniyor

Bayraktar Projelerine Güveniyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP Akçaabat belediye Başkan Adayı, büyük ilgi gören Söğütlü Kanal Projesi ve Teleferik Projesi’nin yını sıra daha birçok projeyi uygulamaya sokacağını söyledi.

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP Akçaabat belediye Başkan Adayı, büyük ilgi gören Söğütlü Kanal Projesi ve Teleferik Projesi’nin yını sıra daha birçok projeyi uygulamaya sokacağını söyledi. Seçim gezilerini dün de Akçaabat merkezinde yürüten Bayraktar, “Biz, söz verdik mi tutarız” diyerek, göreve seçildiği takdirde yapacağı işleri şöyle sıraladı:Akçaabat, yaşlılar için sıcak bir yuvaya, huzurevine kavuşacak. Akçaabat’ta aşevi devreye sokulacak, ihtiyacı olan vatandaşların karnı doyurulacak. Akçaabatlıların çok pahalıya içtiği suyun fiyatı makul seviyeye çekilecek. Belediyeye ait halı saha ve çocuklar-gençler için buz pisti inşa edilecek. Akçaabat Belediyesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulacak. Kimsesiz, dul ve yetimlere yardım bağlanacak. Akçaabat modern bir balıkhaneye kavuşacak. Belediye bünyesinde 24 saat cenaze hizmetleri verilecek; cenaze harcı belediyece karşılanacak. İlçemizin güneye açılabilmesi için mahalleler arasında bağlantı yolları yapılacak. Öğretmenlerimiz için çok amaçlı lokal yapılacak.”

bagimsiz-turkiye-partisi-(btp-akcaabat-belediye-baskan-adayi,-buyuk-ilgi-goren-sogutlu-kanal-projesi-ve-teleferik-projesi’nin-yini-sira-daha-bircok-projeyi-uygulamaya-sokacagini-soyledi.2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset