Bayraktar Dörtyol Beldesi'nde

Bayraktar Dörtyol Beldesi'nde

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Akçaabat’ın Dörtyol Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Akçaabat’ın Dörtyol Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Dörtyol Belde Teşkilatı önünde düzenlenen açık hava toplantısına Bayraktar ile birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ve vatandaşlar katıldı.

 

erdogan_akcaabat_2.jpg

 

Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 8,5 yıllık iktidarındaki çalışmalarını anlattı. Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla kriz dönemlerini geride bırakarak ekonomisi güçlü ve istikrarlı bir ülke haline geldiğini kaydetti. Milletin hizmetkârı olduklarını belirten Bayraktar, “Biz milletimizin hizmetkârı olmalıyız. Memur karşısına vatandaş geldiğinde ben ona nasıl yardımcı olurum, nasıl problemini çözerim diye kafasını yormalı. Vatandaş devlet dairesine geldiği zaman oradan mutlu ayrılmalı. Bu gaye ile çalışmalıyız” dedi.

 erdogan_akcaabat_1.jpg

 

Erikli Mahallesi’nde bir düğüne de katılan Bayraktar, Fatih Barutçu ve Nagihan Aydın’a mutluluklar diledi.

erdogan_akcaabat_3.jpg

 

Bayraktar her gittiği yerde olduğu burada da çocuklarla yakından ilgilendi ve çocuklara oyuncak dağıttı. Akpınar Beldesi’nde seçim bürosu açılışına da katılan Bayraktar, ardından Kirazlık Köyü’nü ziyaret etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset