Bayraktar "Akçaabat'ın Bizim Projelerimize İhtiyacı Var"

Bayraktar "Akçaabat'ın Bizim Projelerimize İhtiyacı Var"

Muharrem Bayraktar "Akçaabat'ın Bizim Projelerimize İhtiyacı Var"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, “Belediyelerin, sadece devletin yasal olarak verdiği işleri yapması kolaycılıktır, tembelliktir. 15 yaşında olsam da ben bunu yaparım.” dedi.

Arzuladığım belediyeciliğin, Türkiye sınırlarını aşan bir belediyecilik anlayışı olduğunu ve örnek bir belediyecilik oluşturmaya çalıştığını belirten BTP Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar şunları söyledi:

“Yeni fabrikaların kurulmaması, yeni istihdam alanlarının açılmaması, iş sahası diye alışveriş merkezlerin açılıp çocukların orada tezgâhtarlık yapmaya mahkûm edilmesi, işsizliği körükledi. Akçaabat'ta artık tütün üretilmiyor. Uygulamış olduğumuz tarım politikalarıyla tarlalarımızı boşalttık. Uygulanan siyasetle, tarlaları ve fabrikaları boşalttık. Ama kahvehaneler doldu. Hâlbuki kahvehanelerin boş, tarla ve fabrikaların dolu olması lazım. İnsanların çalışması lazım. Sistemi tersine döndürmemiz gerekir. 30 yaşına gelmiş bir delikanlı evlenip çoluk çocuğu olacağı yerde hala babasından para istiyor. Buna inanabiliyor musunuz? İşte ben Akçaabat'ta bunları çözmek için belediye başkanlığına aday oldum. Biz büyük düşünüyoruz. Akçaabat'ta işsiz gezen bu gençlere nasıl iş imkanı sağlarız? Biz bunun derdindeyiz.

btp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-muharrem-bayraktar-1.jpg

Belediyelerin, sadece devletin yasal olarak verdiği işleri yapması kolaycılıktır, tembelliktir. 15 yaşında olsam da ben bunu yaparım. Hazır kurulu düzen var. Ama benim ortaya koymuş olduğum çalışmalar hem hizmet sektörüne, üretime, yatırıma, istihdama katkı sağlayan hem de belediyeciliği klasik anlamından çıkaran uygulamalardır. Onun için ben bunları vurguluyorum. Biz işsiz vatandaşlarımıza iş sağlıyoruz diye kötü mü yapıyoruz? Bazı vatandaşlar, yatırım, belediyenin işi değil diyor. Benim vazifem değilse kimin vazifesi?”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset