Bayburt'ta Zor Sınav

Bayburt'ta Zor Sınav

Akçaabat Sebatspor, bugün ceza nedeniyle Karsspor müsabakasını Bayburt Genç Osman Stadı’nda oynayacak.

TFF İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden ve iki hafta önce Fatih Stadı’nda oynanan Çorumspor maçı sonrasında yaşanan tatsız olaylar nedeniyle önceki gün futbol disiplin kurulunun yaptığı toplantıda bir maç saha kapatma cezası alan Akçaabat Sebatspor, bugün aldığı bu ceza nedeniyle Karsspor müsabakasını Bayburt Genç Osman Stadı’nda oynayacak.

Saat 13.30’da başlayacak olan bu karşılaşmadan Kırmızı-Beyazlılar, üç puanla ayrılarak erken bayram yaşamak istiyor. Takımın başına Çankırı Belediyespor maçı ile gelen ve yedi maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor, Karsspor maçını kaybetmemesi halinde bir rekora doğru koşacak. 20 puanla 7. sırada bulunan Kırmızı-Beyazlılar, eğer bu zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılması halinde hem rakibinin önüne geçecek hem de son üç haftaya avantajlı girecek.

Rize Sahayı Vermedi!
Akçaabat Fatih Stadı’nda bugün oynamaları gereken Karsspor müsabakasını Bayburt Genç Osman Stadı’nda oynayacaklarını belirten Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, “Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu önceki gün yaptığı toplantıda bize verdiği bir maç saha kapatma cezasını maça bir gün kala bildirdi. Buda futbolcularımızın moralinin bozulmasına neden oldu” dedi. Batur, şöyle devam etti; “Futbol federasyonu Trabzon’a ve Kars’a yakın olması nedeniyle müsabakayı öncelikle Rize’ye vermek istedi. Ancak komşumuz olan Rizespor, sahasının bakımda olduğunu ileri sürmeni nedeniyle futbol federasyonu müsabakayı Bayburt’a aldı. Biz en çok Rizespor’un bize sahayı vermemesine üzüldük. Fakat bizim için yer ve saha önemli değil. Çünkü her yerde sevenlerimiz var. Bayburt’ta kendi sahamızda oynarmış gibi mücadele ederek kazanan taraf olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor