Bayan Bayraktar Hastanelerde

Bayan Bayraktar Hastanelerde

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar doğum hastanesini ziyaret etti.


AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar ve beraberindekiler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

Ziyarete Emine Bayraktar ile birlikte Erdoğan Bayraktar’ın ablası Ayşe Eroğlu, Trabzon AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Havva Gümüş, AK Parti Ankara Gençlik Kollarından Neşe Yılmaz ve annesi Nuray Yılmaz katıldı. Hastanede yatan hastalara ve yeni doğum yapan annelere eşarp ve çeşitli hediyeler veren Erdoğan, bir süre de sohbet ederek dertlerini dinledi.

Bayraktar, ailenin önemine vurgu yaparak aile içi eğitimi anlattı. Trabzon kadınlarının sorunlarını yakından bildiğini belirten Bayraktar, dertlere çare olacaklarını belirtti. Daha sonra Bayraktar, servisleri dolaşarak yatan küçük çocuklarla yakından ilgilenirken, onlara hediyeler verdi. Emine Bayraktar, hastanede görevli ebe ve hemşireleri de unutmayarak onlara da Hemşireler Haftası nedeniyle çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler