Batur'un Hedefi Lig A

Batur'un Hedefi Lig A

Akçaabat Sebatspor teknik Direktörü batur hedefsiz takım olmadıklarını söyledi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 2-1 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, bu zor karşılaşmadan 3 puan çıkarttıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Batur, Yimpaş Yozgatspor maçının çok zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Çünkü karşımızda ligde bizden alt sıralarda olan bir ekip vardı, mutlaka puan almak isteyeceklerdi. Biz de bunu düşünerek oyuncularımızı motive etmeye çalıştık. Bu zor karşılaşmadan 3 puan çıkarttığımız için mutluyuz. Sahada yüreklerini ortaya koyarak mücadele veren oyuncularımı kutluyor, bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.
Son maçlarda aldıkları galibiyetlerin takıma güven kazandırdığını ifade eden Batur, ''Ligin ilk 3 haftasında hiç puan alamamak ve ondan sonra bir anda 12 puanı yakalamak, takıma ve camiaya çok büyük moral oldu. Şimdi Çankırı Belediyespor ve Kardemir Karabükspor maçlarına konsantre olmaya çalışacağız. Bu maçların sonu bizi nereye götürür, bilemiyorum. Ama bu takım hedefsiz değildir. Hedefimiz ligde mümkün olduğu kadar üst sıralara çıkmaktır'' diye konuştu.

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Karşılaşma sonrası soyunma odasında sevinçten gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor