Batur'un Hakeme Sert Tepkisi

Batur'un Hakeme Sert Tepkisi

orumspor'la 1-1 berbere kalan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, iyi mücadele ettikleri bir karşılaşmada 2 puanlarının hakem tarafından gasp edildiğini ileri sürdü.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Çorumspor'la 1-1 berbere kalan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, iyi mücadele ettikleri bir karşılaşmada 2 puanlarının hakem tarafından gasp edildiğini ileri sürdü.

Batur, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını ifade ederek, ''Karşılaşmanın ilk on dakikasında net pozisyonlar yakaladık ve bunlardan birisinde golü de bulduk. Golden sonra maç boyunca sporcularımı uyarmama rağmen skoru koruma içgüdüsüyle topu biraz kendi sahamızda kabul ettik.

Buna rağmen Çorumspor'un maç boyunca net pozisyonu olmadı. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz, ancak çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırabilseydik hiç sıkıntı yaşamayacaktık'' dedi.

Batur, karşılaşmanın hakeminin çok kötü bir yönetim sergilediğini ve hak ettikleri sonucun hakem tarafından değiştirildiğini iddia ederek, şunları kaydetti: ''Karşılaşmanın ilk yarısında hakem düzgün bir yönetim göstermesine rağmen ikinci yarı yüzde yüzlük bir dönüş yaptı.

Verdiği tüm kararlara kendisinin bile inanmadığını düşünüyorum. Gösterdiği ucuz kartlar ile önce bizi 10 kişi bıraktı, ardından maçın uzatma dakikalarının bitmesine rağmen maçı bitirmemesine bir anlam veremedik. Bu çocukların emeğinin karşılığı bu kadar ucuz bir yöntemle ellerinden alınmamalı. Resmen puanımız gasp edilmiştir.''

Hedeflerinden şaşmadıklarını ve ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini beliren İsmail Batur, ''Çorumspor maçı artık geride kaldı. Hedefimiz pazar günü oynayacağımız Yozgatspor karşılaşmasında kaybedilen puanları telefi etmek olacaktır'' dedi.

Derviş ALTUNTAŞ AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor