Batur:Liderlik hakkımız

Batur:Liderlik hakkımız

Akçaabat Sebatspor yarın oynayacağı K.Karabükspor karşılaşmasından 3 puan alarak devreyi lider kapatmak istiyor.

 Akçaabat Sebatspor teknik direktörü İsmail Batur, yarın kendi sahasında yapacağı karşılaşmadan 3 puan alarak lider olmak istediklerini söyledi.
Batur muhabirine yaptığı açıklamada ligde karşılaşmanın çok zevkli geçeceğini umut ettiğini belirterek “iki takımda ligin en iyi takımları arasında.Sıralamadan zaten bu beli oluyor. İki kaliteli takımın mücadelesi oldukça zevkli ve çekişmeli bir olacağını düşünüyorum.Lider ile oynamamız bizim için hiç önemli değil.sahaya çıkıp kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtıp hedefe ulaşmak arzusundayız.Hedefimiz mutlak galibiyet üzerine olacaktır. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık. Sahadan istediğimizi alıp lider olmak istiyoruz.Bu takımın yeri liderliktir” dedi.
Ligde üst üstte aldıkları 5 galibiyetin takıma ayrı bir heyecan getirdiğini de vurgulayan teknik adam, “Futbolcularımın idmanlarda ve maç esnasında sergilediği mücadele örneği yönetim ve bizleri son derce memnun ediyor.Bunda son beş karşılaşmadan galibiyetle ayrılmalarının payı büyük.Sebatspor tarihinde üst üste beş galibiyet bulunmuyor.Bunu yapmak bu futbolculara nasip oldu.Şimdi bunu 6 maç yapmak ta onların elinde.Onlara güveniyoruz.” diye konuştu.
Yarın saat Akçaabat Fatih Stadyumu’nda Kardemir Karabüspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi.
Kırmızı beyazlılarda hafif sakatlığı bulunan Okan dışında eksik bulunmuyor.

 

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor