Batur:hedefimiz klasman

Batur:hedefimiz klasman

Akçaabat Sebatspor'da İsmal Batur "Play-Off şansımız kalmadı, şimdi hedef Klasman grubu" dedi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Arsinspor ile 2-2 berabere kalan Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör İsmail Batur, play-off şanslarını yitirdikleri için üzgün olduklarını klasman grubu için puan toplamaya çalışacaklarını söyledi.

Batur, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada sakat ve cezalı futbolcularının çokluğu nedeniyle genç bir kadro ile sahaya çıktıklarını ifade ederek “zor bit maç olacağı belli idi. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğunda genç bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kaldık.Bu genç çocukların sahada gösterdikleri mücadeleden gelecek adına umutluyum.Onları tebrik ediyorum” dedi.

Basit pozisyonlardan goller yediklerini de belirten Batur konuşmasına şöyle devam etti: “Çok basit goller yiyoruz. Pozisyon yokken iki yan toptan gelen atakta yine kalemizde gol gördük. Bu tür pozisyonlara maç öncesi çalışmıştık, ancak yinede hata yaparak iki gole engel olamadık.Bundan sonra kalan maçlarda toplaya bildiğimiz kadar puan toplayıp klasman grubu için mücadele edeceğiz. Oynan maç Trabzon futbolu adına çok temiz ve centilmence geçtiği için mutluyuz.Her iki takımda 2 puan kaybetti ama sonuçta iki takımda çok şey kaybetti. Bu gruptan çıkma şansımızı kaybettik.Bu açıdan iki takım içinde kayıp oldu diyebiliriz”.

Trabzon futbolu adına üzüntü verici.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor