Batur:galibiyet güzel

Batur:galibiyet güzel

Akçaabat Sebatspor teknik direktörü İsmail Batur, Fortis Türkiye Kupası 1.Tur karşılaşmasında elde ettikleri galibiyet takıma gelecek için moral olduğunu belirtti.

Fortis Türkiye kupasında sahasında Araklıspor’u 3-0 lık skorla geçen Akçaabat Sebatspor teknik direktörü İsmail Batur, sürekli düşüş içinde olan bir takımın sahadan net bir sonuçla ayrılmasının takım üzerine olumlu hava yaratacağına inandığını belirtti. Batur karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Akçaabat Sebatspor birkaç sezondur sürekli düşüş içerisinde.Bu düşüş takım üzerinde ister istemez olumsun bir hava yarattı.Biz Buna dur demek için mücadele veriyoruz.bunu başarmak için tüm camianın bütün olması ve takıma ve kulübe sahip çıkması gerekmektedir” dedi.
Batur, Araklıspor karşısında üstün olan tarafın kendileri olduğunu da belirterek “bizin en önemli sorunumun gol atamamamız ve basit goller yememiz idi.Bu maçta gol yemeyerek 3 gol atmayı başardık.bir çok gol pozisyonlarından yararlanamadık. Yeni aldığımız oyuncular henüz tam hazır olmadan oynamak zorunda kaldılar.bu oyuncularda tam hazır hale geldiğinde bu takımın çok iş yapacağına inancımız tamdır. Galibiyet ve sahada verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Artık bu maç geride kaldı bizim için daha önemli olan Erzurumspor karşılaşması var .Erzurumspor karşılaşmasına ara vermeden başlayacağız.” Diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor