Batur'dan Maç Yorumu

Batur'dan Maç Yorumu

Deplasmanda Kırşehirspor'u 2-0 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, her geçen gün daha iyi olacaklarını söyledi.

Deplasmanda Kırşehirspor'u 2-0 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, her geçen gün daha iyi olacaklarını söylerken, "İlk yarının son dakikalarında rakibimizin 10 kişi kalması bizi biraz da olsa rehavete iterken rakip takımın hırslanmasına neden oldu" dedi.

 

 

Batur yaptığı açıklamada, Kırşehirspor karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını, ancak buna karşılık gol bulamadıklarını belirterek, ''İlk yarının son dakikalarında rakibimizin 10 kişi kalması bizi biraz da olsa rehavete iterken rakip takımın hırslanmasına neden oldu'' dedi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında istedikleri oyunu sahaya bir türlü yansıtamadıklarını ifade eden Batur, şöyle konuştu:

''Buna rağmen son dakikalarda 2 gol bulmaya başardık. İyi oynadığımız ilk yarıda gol bulamazken, ikinci yarıda goller bulduk. Eğer ilk yarı golü bulabilseydik çok daha farklı bir skor elde edebilirdik. Oyuncularımı yine de gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Gelecek haftalarda izleyenlerin zevk aldığı bir futbol ortaya koyacağımızı ümit ediyorum. Bu takıma güvenenlerin inancını boşa çıkarmamak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.''

 

Akçaabat Sebatspor'un galibiyetini yerel basın ise şu şekilde duyurdu.

 

Karadeniz Gazetesi

 

İlkhaber Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor