Batur'dan Maç Yorumu

Batur'dan Maç Yorumu

Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, rakipleri karşısında aldıkları 3 puanın kendilerine moral olduğunu söyledi..

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Arsinspor'u 1-0 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, rakipleri karşısında aldıkları 3 puanın kendilerine moral olduğunu söyledi..

Batur, Arsinspor karşılaşmasına 3 puan hedefiyle çıktıklarını belirterek, ''Karşılaşmaya sporcularımız son haftalardaki sonuçlar nedeniyle yoğun bir stres ile çıktılar. Arsinspor, kaybedecek fazla bir şeyi olmaması nedeniyle rahat bir oyun sergiledi. Son dakikalarda da olsa 3 puan almak moral oldu'' dedi.

 

Ligde alınan sonuçlardan sonra hafta sonu oynayacakları Pazarspor karşılaşmasının öneminin çok daha arttığını ifade eden Batur, ''Şimdiden çalışmalara başladık. Aldığımız moral ile bu maça hazırlanacağız. Bu anlamda yönetimde üzerine düşeni yaptı ve sporcuların prim alacaklarının tamamını ödendi. Bizim için mücadele gösteren herkesin yüzünü güldürmek için biz de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz'' diye konuştu.

 

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor