Batur Taraftara Seslendi

Batur Taraftara Seslendi

Yarın Tokatspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik Direktör İsmail Batur, rakiplerinin gücünü bildiklerini ve güçlü rakiplere karşı daha iyi motive olduklarını söyledi.

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ/AA

 

Batur, yaptığı açıklamada, ligde her takımın diğer bir takımı yenebilecek güçte olduğunu belirterek, ''Maç gününde moral olarak yüksek olan takımlar, her zaman daha şanslılardır. Bizim de son aldığımız galibiyetler ile moralimiz bir hayli yüksek. Bu moralimizi sahaya yansıtırsak maçtan istediğimiz sonuçla ayrılabiliriz'' dedi.

 

Oyuncularının bu maçın önemini bildiğini ifade eden Batur, ''Tokatspor'un gücünü biliyoruz. Takım olarak güçlü rakiplere karşı daha iyi motive oluyoruz. Eğer bu maçtan 3 puanla ayrılırsak lig sonunda ilk 3 arasında olacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

 

Tokatspor'un sezona iyi hazırlandığını ve bunun karşılığını saha sonuçlarıyla aldığını kaydeden Batur, şunları söyledi:

''Rakibimizin, sezon başı iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş olmasının, aldığı sonuçlarda önemli etkisi var. Bizim ise transferin son gününde takıma kattığımız oyuncularımız var ve bu oyuncularla kamp yapma şansımız olmadı. Bu nedenle henüz tam olarak ligde hazır hale gelemedik. Takım yeni yeni oturmaya başladı. Son oynadığımız karşılaşmalarda da görüldüğü gibi her geçen gün biraz daha iyi oluyoruz.''

 

Batur, Tokatspor karşılaşmasında taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu ve taraftarsız futbolun zevk vermediğini de belirterek, ''Futbol, taraftar ile birlikte olursa güzel. Boş tribünler önünde futbolcular bile gerçek oyunlarını sergilemiyor. Tokatspor karşılaşmasında taraftarımızı arkamızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

 

 

Öte yandan Akçaabat Sebatspor, yarın sahasında oynayacağı Tokatspor hazırlıklarını tamamlayarak, kendi tesislerinde kampa girdi. Kırmızı-beyazlıların yaptıkları son antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor