Batur Sert Çıktı

Batur Sert Çıktı

Akçaabat Sebatspor telnik Direktörü "Birkaç kendini bilmezin bu takıma söz etmeye hakkı yok" dedi.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Trabzon Karadenizspor ile 2–2 berabere kalan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, rakipleri karşısında önemli bir puan aldıklarını söyledi.

 

Batur, maçın genelinde her iki takımında iyi mücadele ettiğini belirterek, ''İki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Sonuçta taraflar birer puanla yetinmek zorunda kaldı'' dedi.

 

Lider bir takım karşısında 1 puan aldıklarını kaydeden Batur, ''Trabzon Karadenizspor karşısında önemli bir puan elde ettik. Şimdi önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Futbolcularıma güveniyorum. İnanmış, hepsi pırlanta gibi çocuklar. Bu takımın ligden düşme ile işi olmaz. Akçaabat Sebatspor, her zaman bu ligde olacak bir takımdır'' diye konuştu.

 

 

 KAPALI TRİBÜNDEN YAPILAN ELEŞTİRİLERE SERT CEVAP...

 

Taraftarların takımlarına sahip çıktığını da belirten Batur  “Taraftarımız bizi canı gönülden destekledi. Özellikle deniz tarafındaki tribündeki taraftarlarımız bizim gerçek taraftarımız. Maçın sonuna kadar bize destek verdiler.  Ancak bu kulübe tek kuruş yardım yapmadan kıyıdan kenardan bağıranlara bir anlam veremiyorum. O bağıranlar kulübün içine bir girsin ve bu takım nerden nereye gelmiş, sıkıntılar nelerdir görsünler, ondan sonra çıkıp bağırsınlar. Burada sporculara veya teknik adamlara bağırmaya sadece bize destek olan o taraftarların hakkı var başka kimsenin hakkı yok. Benim anlamadığım bir şey var. Ben ve sporcularımız burada ne için uğraşıyor. Bu uğraşmaların karşılığında birkaç kendini bilmez seyirci çıkıp sizin moralinizi bozabiliyor. Herkes bir bu takımın nereden nereye geldiğini biliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor