Batur Maçı Yorumladı

Batur Maçı Yorumladı

Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İsmail Batur, zor bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için sevinçli olduklarını söyledi

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Ofspor’u  3-0 yenen Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İsmail Batur, zor bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için sevinçli olduklarını söyledi

 

Batur AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın her iki takım açısından da zor geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını belirterek “Güzel bir karşılaşma oldu. İki takımda galip gelebilirdi. Fırsatları değerlendiren gelen taraf biz olduk ve galip geldik” dedi.

 

4 haftalık galibiyet serisini devam ettirdiklerini de belirten Batur “dört haftalık galibiyet serisini sürdürdük bu bizim için ayrıca takıma olumlu bir hava kattı. Geçen sezon Akçaabat Sebatspor’da iken 5 galibiyet üst üstte almıştık, bu yılda aynı seriyi devam ettirmek istiyoruz. Elimizde çok iyi bir kadro var. Takım içinde bir çok oyuncu şuan beklide bu ligin üstünde oyuncular. Saha içerisinde oyuncularımın gösterdikleri üstün performans hepimizi son derece sevindirdi” dedi.

  

İsmail Batur, bundan sonraki maçlara galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirterek "hedefimiz ligi en üst seviyede tamamlamaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor