Batur "Konsatre Olamadık"

Batur "Konsatre Olamadık"

Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, futbolcularının maçta ortaya koydukları performansın, kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

TFF 2. Lig 3. Grup'ta, sahasında Erzurumspor'u 3-1 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, futbolcularının maçta ortaya koydukları performansın, kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşma boyunca oyuncularının konsantre eksikliği yaşadığını vurgulayarak, ''Erzurumspor'un geçen haftaki karşılaşmaya çıkmaması nedeniyle bu maça da gelmeyeceği yönünde bazı haberler geldi. Bu tür haberler ve rakibimizin 3 yedek oyuncu ile karşılaşmaya gelmesi, sporcularda bir rehavete neden oldu'' dedi.

Maçta sevindirici olan tek şeyin, aldıkları 3 puan olduğunu belirten Batur, şöyle devam etti:

''Karşılaşma boyunca sporcularımızın ortaya koydukları performans, bizi hayal kırıklığına uğrattı. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Biz kötü futbol ortaya koyunca ve gol vuruşlarında beceriksiz olunca işi daha da zorlaştırdık. Karşılaşmada tek tesellimiz, alınan 3 puandır. Yapılan hatalardan ders çıkartıp yolumuza devam edeceğiz.''

Öteyandan Akçaabat Sebatspor'da bayramlaşma yarın (Pazartesi) saat 14.30'da  kulüp tesislerinde yapılacağı açıklandı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor