Batur 'Karsspor İyi Takım"

Batur 'Karsspor İyi Takım"

Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, rakipleriyle yapacakları maçın çok zorlu geçeceğini söyledi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonunda Karsspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, rakipleriyle yapacakları maçın çok zorlu geçeceğini söyledi.

 

 

Batur, Akçaabat Sebatspor'un son dönemde oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla camianın yüzünü güldürdüğünü belirterek, ''Ancak henüz önümüzde çok önemli karşılaşmalar var. Karsspor karşılaşmasını da bunlardan biri olarak görüyoruz. Karşılaşmaya iyi hazırlanıp bizleri izlemeye gelen taraftarlarımıza erken bir bayram hediyesi vermek istiyoruz'' dedi.

 

Lig yarışının her geçen gün daha da zorlaştığını ifade eden Batur, ''Grubumuzda çok güçlü ekipler var. Bu ekipler arasında iyi takımlardan birisinin de bizim takım olduğunu düşünüyorum. Karspor da bu ekiplerden birisi. Her iki takım açısından da zor bir karşılaşma olacak. Futbol adına güzellikleri ortaya koyan ekibin kazanmasını arzu ederim. Tüm Trabzon spor kamuoyunu karşılaşmaya gelerek bizlere destek olmalarını bekliyorum'' diye konuştu.

 

Akçaabat Sebatspor'da sarı kart cezalısı Mehmet İpek ve Adem Karsspor maçında forma giyemeyecek. Sakat olan Rahman ve Abdullah'ın ise iyileştiği ve takımla birlikte çalışmalara başladıkları bildirildi.

 

Derviş ALTUNTAŞ AA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor