Batur iddialı

Batur iddialı

Akçaabat Sebatspor Teknik direktörü İsmail batur kupa maçında iddialı olduklarını belirtti.

Akçaabat Sebatspor teknik direktörü İsmail Batur. Çarşamba günü oynayacakları kupa maçına iddialı şekilde hazırlandıklarını ve sahadan galibiyetle ayrılmayı planladıklarını belirtti.
Batur Sitemize yaptığı açıklamada, ligde aldıkları kötü sonuçların takım üzerinde olumsuz bir hava yarattığını belirterek “oynadığımız 3 karşılaşama da da fena futbol ortaya koymamamız rağmen sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldık.Bu maçlarda oluşan olumsuz havayı Çarşamba günü oynayacağımız Araklıspor kupa maçı ile dağıtmaya kararlıyız.Çok iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz.Takıma yeni aldığımız oyuncular ile güçlendiğimiz kanaatindeyim.Buradan alacağımız bir galibiyet, hem bir sonraki gruba kalmamızı hem de ligde oynayacağımız Erzurumspor maçına moralli çıkmamızı sağlayacaktır” diye konuştu.

“TARAFTARI YANIMIZDA GÖRENK İSTİYORUZ”
Batur ayrıca taraftara da seslenerek takıma sahip çıkmaları gerektiğini belirterek “sahamızda 2 maç oynadık fakat taraftarların takımın üzerinde hiç bir etkisini göremedik.Artık takıma sahip çıkma zamanı geldi.maçlarda Allah’a emanet oynuyoruz.tarafta bir takımın için son derce önemli, artık boş tribünlere oynamak istemiyoruz.Onları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor