Batur Hedeften şaşmadık.

Batur Hedeften şaşmadık.

Akçaabat Sebatspor teknik direktörü İsmail Batur, Değirmendere ile 2-2 kalmalarıyla hedeften şaşmadıklarını söyledi.Maç sonrası ve maçıtan görüntüler

Önümüze Bakıyoruz

Akçaabat Sebatspor’da tecrübeli teknik adam İsmail Batur, zirve yarışında iddialarını devam etmesi için galibiyet parolası ile çıktıkları maçta skor üstünlüğünü yakaladıklarını belirterek, “Maçın başlarında üst üste iki gol bulduk. Kazanabileceğimiz bir maçı beraberlikle tamamladık. Çok önemli bir avantaj kaybettik. Lider Kardemir Karabükspor da haftayı iki puan kaybıyla tamamladı. Artık gelecek maçlara bakacağız” dedi.



Maçı bırakmadık

Derbide geri düşmesine karşın 90 dakikayı bir puanla tamamlamanın sevincini yaşayan Değirmenderespor’da teknik adam İlker Erdem, “İlk yarıda iki gol kalemizde gördük. Aynı zamanda 40. dakikada 10 kişi sahada kaldık. Buna rağmen maçı bırakmadık. Rakip kalede goller aradık, aradığımız golleri ikinci yarıda bulduk. Beraberlik bizim için iyi bir sonuç oldu. Maçı izleyenlere iyi bir müsabaka izlettirdiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.
        

          

             

 

Fotoğraflar:Ergin Zihni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor