Batur "Hakem Tam Bir Faciaydı"

Batur "Hakem Tam Bir Faciaydı"

Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, sezonun en iyi futbolunu oynadıkları karşılaşmada mağlup olduklarını söyledi.

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Tokatspor'a 1-0 yenilen Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, sezonun en iyi futbolunu oynadıkları karşılaşmada mağlup olduklarını söyledi.

İsmail Batur, yaptığı açıklamada, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ''Tokatspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadık. İyi top yaptık ancak son vuruşları iyi değerlendiremeyince sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldık. Kendi sahamızda bu kadar iyi futbolun karşılığı bu olmamalıydı. Sporcularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum'' dedi.

Karşılaşmanın hakeminin maçı soğutma adına elinden geleni yaptığını ifade eden Batur, şöyle konuştu:

''Kendi sahamızda olmamıza rağmen net penaltımız verilmedi. Tüm takdir hakları rakipten yana kullanıldı. Hakem, maçı soğutma adına ne gerekiyorsa onu yaptı. Gruptan çıkan Tokatspor ve Çorumspor takımlarıyla oynadığımız karşılaşmalarda görev alan hakemlerin bu takımları gözle görülür bir şekilde koruduğunu ve gruptan çıkmalarını sağladıklarına şahit olduk. Bu maçta verilmeyen penaltımız ve Çorumspor'a uzatmada atılan gol sonucu puan verdik. Aynı senaryo bu maçta da oynandı ve hakem faciasına şahit olduk.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor