Batur Gelecekten Umutlu

Batur Gelecekten Umutlu

Erzurumspor'u 1-0 yenen Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, rakipleri karşısında çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

 

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor'u 1-0 yenen Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, rakipleri karşısında çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

 

Batur, Erzurumspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Üst üste zor maçlar oynuyoruz. Çankırı Belediyespor ve Erzurumspor maçları bizim için zor karşılaşmalardı. Bu karşılaşmalardan en az 4 puan bekliyorduk ve istediğimizi aldık'' dedi.

 

Erzurumspor karşısında çok iyi biri mücadele sergilediklerini ifade eden Batur, ''Zaman zaman pozisyon hatası hatası yapsak da, daha çok pozisyona giren taraf bizdik. Bu pozisyonları golle sonuçlandırmak için çalışmalar yapacağız. Sonuçta rakibimiz karşısında çok önemli 3 puan aldık. Alınan 3 puan ve verilen mücadeleden dolayı sporcularımı tebrik ediyorum'' diye konuştu.

 

Hafta sonu Arsinspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Batur, ''O karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanıp çıkışımızı devam ettirmeyi amaçlıyoruz'' dedi.

Batur, göreve gelir gelmez üst üste maçlar oynadıkları için birçok oyuncuyu tam olarak tanıma fırsatı bulamadıklarını da belirterek, ''Her geçen gün kimin, nerede daha verimli olabileceğini tespit ediyor ve ona göre bir kadro kuruyoruz. İnşallah gelecek bizim için çok daha güzel olacaktır'' diye konuştu.

 

Derviş ALTUNTAŞ
Akcaabatajans.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor