Batur Gelecekten Umutlu

Batur Gelecekten Umutlu

Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, aldıkları 1 puanın kendilerine moral verdiğini söyledi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Çankırı Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, aldıkları 1 puanın kendilerine moral verdiğini söyledi.

Batur, yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor'un kalitesinin belli olduğunu, çok tecrübeli oyuncuları bulunduğunu belirterek, ''Karşılaşma öncesi futbolcularımızı galibiyet üzerine şartlandırmıştık. Ama olmadı. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlandık. Kontratakla yediğimiz gol ve ardından atamadığımız penaltı, genç sporcularımızın morallerinin bozulmasına neden oldu'' dedi.

Maçın son dakikalarında da olsa attıkları golle aldıkları 1 puanın kendilerine moral verdiğini ifade eden Batur, ''Bu gol, önümüzdeki Erzurumspor karşılaşmasına daha moralli çıkmamızı sağlayacak. İçeride 2 puan kaybettik ama aldığımız 1 puan da bizim için önemlidir'' diye konuştu.

Batur, sporcularının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu dile getirerek, ''İstediğimiz sonuç olmasa da sporcularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Her geçen gün daha iyi olacağız. Bu maçı geride bıraktık'' dedi.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor