Batur, Galibiyet istiyor

Batur, Galibiyet istiyor

İsmail Batur, rakiplerini yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig 4 Grup'ta çarşamba günü Çorumspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, rakiplerini yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Batur, Çorumspor'un ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu belirterek, ''Ligde bulunduğu konum da bunu gösteriyor. Biz de iyi bir takımız. İki takımın mücadelesinin zevkli ve çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Biz saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak, 3 puan alıp çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

Akçaabat Sebatspor'un artık kolay bir takım olmadığını ifade eden Batur, ''5 hafta öncesine kadar küme düştü denilen takımımızı şimdi herkes alkışlıyor. Oynadığımız son 5 karşılaşmada mağlubiyet görmedik. Bu başarıda çok özverili çalışan bir ekibimiz var. Yönetim kurulu üyeleri, bize çok destek oluyor. Futbolcunun en büyük ihtiyacı moraldir. Bu morali onlara verdiğimiz sürece başarı kendiliğinden gelecektir'' diye konuştu.

Günde tek antrenmanla Çorumspor karşılaşmasına hazırlanan Akçaabat Sebatspor'da Abdullah'ın sakatlığının devam ettiği Mehmet İpek ve Rahman'ın durumunun ise maç günü belli olacağı kaydedildi. Kart cezalısı Semih de karşılaşmada forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor