Batur Futbolcularını Övdü

Batur Futbolcularını Övdü

Batur, iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyet elde ettiklerini söyledi.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Çankırı Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyet elde ettiklerini söyledi.

 

İsmail Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda elde ettiği puanlar nedeniyle moral olarak kendine geldiğini ve rahat bir karşılaşma çıkarttıklarını belirterek, ''İyi bir oyun sergileyerek galibiyet elde ettik. Futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

 

Zirveyi hedefleyen ve deplasmanlarda başarılı olan bir ekip karşısında mücadele ettiklerini ifade eden Batur, şöyle konuştu:

 

''Ama karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren oyunun hakimiyeti bizde idi. Bir çok net pozisyona girdik ve ilk yarıda bunların birini değerlendirdik. Karşılaşmanın ikinci yarısında bir anlık konsantre eksikliğinde duran topta golü kalemizde gördük. Bu bölümde biraz motivasyon bozukluğu yaşasak da bunu üzerimizden kısa sürede attık ve tekrar rakip kalede etkili olduk. Sonunda aradığımız golleri de bulduk. Karşılaşmada 2. golü biraz daha erken bulsaydık çok daha farklı bir sonuç alınabilirdi.''

 

Futbolcularının ortaya koyduğu oyundan son derece mutlu olduğunu da ifade eden Batur, ''Takımda herkes üzerine düşen görevi yerine getirdi. Futbolcularım, saha içerisinde gösterdikleri mücadele, birlik ve yardımlaşma sonucu çok güzel sonuçlar alınabileceğini bizlere gösterdi. Her zaman bu sporculara güvenmemiz gerektiğini ve kaliteli oyuncular olduklarını söylüyordum, beni yanıltmadılar. Başta sporcularım olmak üzere galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor