Batur 'dan Maç Yorumu

Batur 'dan Maç Yorumu

Pazarspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktör İsmail Batur, deplasmanda alınan 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Pazarspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktör İsmail Batur, deplasmanda alınan 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Batur yaptığı açıklamada, Pazarspor karşılaşmasında üstün oynayan ve pozisyon bulan tarafın kendileri olduğunu belirterek, ''Özellikle ilk yarıda rakibimizin hiç pozisyonu yokken, biz yakaladığımız çok önemli pozisyonları golle sonuçlandıramadık. İkinci yarıda kontratak yaparak gol aramaya çalıştık. Fakat her maçta olduğu gibi gol bölgesinde istediğimiz verimi elde edemedik'' dedi.

Bunlara karşın deplasmanda aldıkları 1 puanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Batur, ''Ligde oynadığımız son 5 maçta yenilmezlik unvanını devam ettirdiğimiz için mutluyuz'' diye konuştu.

Batur, ligde deplasmanda gol atamayan tek ekibin kendileri olduğunu vurgulayarak, ''Bunun için özel olarak sporcularımı çalıştırıyorum ama olmayınca da olmuyor. Devre arasına kadar böyle mücadeleye devam edip lige verilen arada birkaç iyi oyuncuyu almayı düşünüyoruz'' dedi.

Derviş ALTUNTAŞ AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor