Batur "Daha iyi olacağız"

Batur "Daha iyi olacağız"

İsmail Batur, sahada ortaya koydukları güzel futbol ile galibiyeti hakkettiklerini söyledi..

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün sahasında Erzincanspor’u 1-0 mağlup eden Akçaabat Sebatspor da teknik direktör İsmail Batur, sahada ortaya koydukları güzel futbol ile galibiyeti hakkettiklerini söyledi..
Batur, karşılaşma yaptığı açıklamada, maç öncesi Erzincanspor’un favori görüldüğünü Ancak sahada iyi mücadele eden takım kendilerinin olduğunu belirterek “karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Erzincanspor kağıt üzerinde favori gözüküyordu ve iyi oyunculardan kurulu bir ekip.Biz maça iyi başladık.bir ara bocalar gibi olduk.Devre arasında soyunma odasında futbolcularıma bu maçı kazanacağımızı çünkü iyi oynadığımızı söyledim.İkinci yarıya iyi başladık Rüzgarın etkisi olmasına rağmen bir çok pozisyon bulduk ancak bunları gole çeviremedik.Mutlu'nun lehimize verilen penaltıyı gole çevirememesi takımı daha da hırslandırdı ve üst üste pozisyonlar bulduk. Maçın son dakikalarında Mutlu güzel bir kafa golü attı ve sahadan galip gelerek ayrıldık. Galip geldik mutluyuz.En azından sahamızdaki 2 maçımızda kazandık” diye konuştu.

Batur alınan galibiyetin gelecek adına takım üzerinde olumlu bir hava oluşturacağını söyleyerek “üst üste aldığımız üç galibiyet ilerisi için takımım adına moral olacaktır.Önümüzdeki haftalara umutla bakacağız çünkü biz iyi bir takımız.ileriye yönelik çok daha güzel bir Sebatspor izleteceğimize inanıyorum.galibiyetten dolayı futbolcularımız kutluyor ve bizleri tribünde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarın desteği devam ettiği müddetçe özlenen ve geçmişteki başarılarını tekrar yaşatan Sebatspor’u geri getirmemiz için bir sebep kalmaz” dedi.

dervisaltuntas@hotmail.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor