Batur, Başarıyı Anlattı

Batur, Başarıyı Anlattı

Akçaabat Sebatspor'un başarılı teknik direktörü İsmail Batur, "Sporcularım arkadaşım gibidir" dedi.

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Ofspor ile mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor’da karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediliyor.

 

Günde tek antrenmanla çalışmalarını devam ettiren Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik direktörü İsmail Batur, çalışmaların olumlu bir hava içerisinde geçtiğini, Ofspor karşısında çıkışı devam ettirmek istediklerini belirtti. İsmail Batur AA muhabirine yaptığı açıklamada, görevde olduğu 8 haftalık süre içerisinde 4 galibiyet ve dört beraberlik aldıklarını ve kalelerinde sadece 3 gol gördüklerini belirterek “Akçaabat Sebatspor’a sezonun ilk karşılaşmalarından sonra kümeye düşmeye en yakın aday olarak gösteriliyordu. İlk maçında bile bizim 8 maçta yediğimiz golden daha fazla gol yiyen bir takım vardı. Geldiğimiz noktada 8 maçtır mağlubiyeti olmayan bir ekip oluşturduk. Sporcularımın hepsi özverili bir şekilde verilen görevi saha çerisinde yapmaya çalışıyorlar. Gösterilen bu özveri yönetim tarafından da takdir ediliyor. Sağ olsun Başkanımız Şenol Ayvaz ve yönetim kurulu kıt imkanlara rağmen şu ana kadar sporcularımızın alacaklarını hiç aksatmadılar. Maç primlerini söz verdikleri günde sporcularımıza ödediler. Bu sporcularımızın moral olarak ta maça çok daha yüksek seviyede çıkmalarını sağladı” dedi.

 

Sporcular ile arkadaş gibi bir ortamda çalıştıklarını da belirten Batur “İdmanlarımız neşe içerinde geçmektedir. Sporcularıma hiçbir zaman üstten bakmam. Onların dertleri benim derdim olur. Elde ettiğimiz başarıda bunun payının çok yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Ofspor ile çok önemli bir karşılaşma yapacaklarını da sözlerine ekleyen teknik adam “Ofspor maçı her iki takım içinde son derece önemli. Ancak ölüm kalım maçı değil. Zor bir maç olacak. Her iki takımda bizim takımımız. Futbol adına izleyenleri zevkli bir karşılaşma beklediğini düşünüyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan Trabzon futbolu olacaktır” dedi.

Kırmızı-Beyazlı sporcuların yağmur altındaki idmanlarının neşe içerisinde geçtiği gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor