Başvurular Başladı

Başvurular Başladı

Başvurular Başladı

Trabzon Valiliği bekçi alımı başvuruları başladı. Daha önce valilikçe yayınlanan ilana göre Trabzon iline bağlı ilçe kaymakamlıklarına 150 çarşı ve mahalle bekçi alımı yapılacak.

Buna göre Ortahisar ilçesine 110, Akçaabat ilçesine 30, Yomra ilçesine 10 olacak şekilde toplam 150 kişi, Trabzon bekçi alımı kapsamında istihdam edilecek.

Trabzon bekçi alımına Türk vatandaşı ve erkek olan, en az lise veya dengi okul mezunu olmuş adaylar başvuru yapabilecek. Lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuruları alınacakken, adaylarda herhangi bir KPSS şartı aranmayacak.

 Adayların Trabzon ilinde 1 yıldır ikamet ediyor olmaları da şartlar arasında olacak.Bekçi alımı genel başvuru şartları arasında askerliğini yapmış olmak ve 30 yaşından büyük olmamak da yer alıyor. Bunların yanı sıra adayların adli sicil kaydının bulunmaması, kamu haklarından mahrum olmaması, ve en az 167 cm boyunda olması gibi şartlar aranıyor.Trabzon Valiliği bekçi alımı başvuruları 27 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların, başvuracakları ilçenin İlçe Emniyet Müdürlüğüne; istenen belgelerle birlikte şahsen müracaat etmesi gerekiyor. Trabzon Valiliği bekçi alımı ilan metni için TIKLAYINIZ. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler