Başladığım Hiç Bir İşi Yarım Bırakmam

Başladığım Hiç Bir İşi Yarım Bırakmam

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, seçim programlarını Ortahisar İlçesi ile sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  seçim programlarını Ortahisar İlçesi ile sürdürdü. Günnar, İpekyolu Ayakkabıcılar sitesi ile İpekyolu sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, İpekyolu sanayi sitesini ziyaretinde işyerine uğradığı bir kaportacıda çekiçle kaportaları düzeltip, oksijen kaynağı ile kaynak yaptı ve ekledi, ‘Evvel Allah elimden her iş gelir’ diyerek, işyeri sahibine ‘Başladığım hiçbir işi yarım bırakmam’ dedi ve kaportayı düzeltene kadar çekici elinden bırakmadı. Günnar, İpekyolu Ayakkabıcılar sitesi ile İpekyolu sanayi sitesi esanafını ziyaret etti. Sitede gidilmedik dükkan sıkılmadık vatandaş eli bırakmayan Günnar, AK Parti hükümetleri ile özellikle sanayi esnafına büyük kolaylıkar sağlandığını dile getirdi. Günnar, Trabzon’un ayakkabı üretiminde büyük mesafeler kat ettiğini belirterek, Trabzon ayakkabıcılar sitesinde bir çok ünlü markaya ayakkabı yapıldığını dile getirdi. Günnar, “Esnafımızla tek tek sohbet ederek talepleri olup olmadığını sordum. Gördüğüm tablo karşısında gerçekten çok mutlu oldum. Hem esnafımızın hem de vatandaşımızın memnuniyetini ve istikrardan yana olan tavrı çok memnuniyet verici” dedi.

gunnar-001.jpg

Günnar, “Anadolu, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekip arkadaşlarını kuraklıktan kırılan toprakların suya duyduğu hasret kadar güçlü bir hasret duygusuyla bekledi ve hasret 3 Kasım 2002’de milletimizin desteği ile yüzde 35’lik dev bir oy oranı ile sona erdi. O tarihten sonra Türkiye adeta küllerinden yeniden doğdu. Yakın geçmişin olumsuz izleri yavaş yavaş silinirken, bizi biz yapan şanlı tarihimiz ve gurur duyduğumuz geçmişimizi yeniden çağımıza uygun lisanı hal ile insanımıza ve gençlerimize yeniden hatırlatmış durumdayız. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geleceğin hesabını da çoktan yapmıştır. 3 Kasım 2002’den sonra ard arda gelen yatırımlar bizi bugünlere kadar getirdi. Yaptıklarımızı görmeyenler, esnafın halkın yanına gidemeyenler, bizlere kirli oyunlar oynuyor ve iftiralar atıyor. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışanlar her seferinde mahçup olurken, her gün biraz daha fazla telaşlanıyor ve hırçınlaşıyor aksine daha da çok milletin gözünden düşüyorlar. Bu telaşın yaklaşmakta olan 7 Haziran seçimlerinde kendilerine hiçbir fayda vermeyeceği aşikardır. Ne medya yönlendirmeleri, ne ısmarlama anket sonuçları ne de kendinden başka hiç kimsenin kanaatini etkileyemeyen sözde kanaat önderleri sağduyulu insanların oluşturduğu birlikteliğin önünde duramayacaktır. Yıllardır bu milletin emanetini alıp Ankara’ya gidenlerin milletin derdiyle dertlenmediğini ve akıbetlerini beraberce gördük. Bizler, AK Partililer milletin emanetini alırken beraberinde bir şey daha aldık. Oda neydi biliyor musunuz? Bu necip milletin sorumluluğu. Evet, bu sorumluluğun gereğini yerine getirmişliğin mutluluğu ve gururunu yaşayarak alnımız açık başımız dik yine milletin huzurundayız. Çünkü bizim tarlada izimiz harmanda yüzümüz var. AK Parti Türkiye’nin en seçkin siyasal kadrosuyla, gümbür gümbür yeniden gelecek” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset