Başkanlık Yarışı Kızışıyor

Başkanlık Yarışı Kızışıyor

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve genel başkanlığa adaylığını açıklayan Murat Akdeniz, Akçaabat'ta Partilerle buluştu.

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve genel başkanlığa adaylığını açıklayan Murat Akdeniz, ''Kötü yönetilen ülkenin kurtulması için yeni yüzlere ihtiyaç vardır. Bunun adresi Anavatan Partisi'dir'' dedi.

Akdeniz, partisinin Trabzon il binasında düzenlediği basın toplantısında, 25-26 Ekimde yapılacak olan Anavatan Partisi büyük kongresine değindi. Genel başkanlığa aday olduğunu anımsatan Murat Akdeniz, Türk Milleti'ni partilerinin şemsiyesi altında toplayacaklarını söyledi.

Parti içi küskünleri de bu şemsiye altında toplamaları gerektiğini ifade eden Akdeniz, ''Kötü yönetilen ülkenin kurtulması için yeni yüzlere ihtiyaç vardır. Bunun adresi Anavatan Partisi'dir'' dedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayan ve bir çok ülkeyi etkileyen küresel ekonomik krizin, Türkiye'yi olumsuz yönde etkileyeceğini ileri süren Akdeniz, şöyle devam etti:

''Ekonomi uzmanlarının bir çoğu bu krizin Türkiye'yi 2001 krizinden daha fazla etkileyeceğini belirtiyor, bazıları ise daha az etkileyeceğini söylüyor. Sonuçta ülke, az veya çok etkilenecek. Ekonomi zaten kötüye gidiyor.

Buna birilerinin dur demesi lazım. Bu nedenle ülke yönetimine talip olduğumuzu açıklıyoruz. Anavatan Partisi'nin vizyonu, dünyaya bakış açısı küçümsenecek bir parti değildir. Bundan önce iş başında olan genel başkanlarımızın yaptığı, tüm yönetimlere sahip çıkıyoruz.

Kendi teşkilatlarımızla dimdik bir şekilde ayağa kalkmak istiyoruz. Yüzümüzü millete dönerek siyaset yapmayı hedefliyoruz. Tepeden bakan değil, yan yana, omuz omuza halkla birlikte Türk siyasetinin içine girmek istiyoruz. Temel prensibimiz budur. Bir dönemi alıp, diğer döneme sahip çıkmama gibi düşüncemiz yoktur. Onların hepsini kabul ediyoruz.''

Anavatan Partisi'nin geçmişte utanılacak bir dönemi olmadığını da söyleyen Akdeniz, ''Bütün genel başkanlarımızdan yakın ilişki içinde olup, fikir alış-verişinde bulanacağız. Hepsini kucaklayacağız. Anavatan Partisi ayağa kalkacaktır.

Bir dönem Türkiye'yi ayağa kaldıran, radikal değişiklikler yapan, AB'ye girme sürecinde büyük katkısı olan, diğer ülkelerle olan diyalogların gelişmesinde emeği geçenleri tekrar bu partinin şemsiyesi altında toplayacağız'' diye konuştu.

Genel başkan adayı Murat Akdeniz  ve beraberindeki partililer basın toplantısının ardın Akçaabat'ta  Körfez Köfte salonunda bir araya geldi. heyete Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Anap ilçe Başkanı Ali Köroğlu, eski ilçe başkanları Adnan Topsakal,  Aslan Güner ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset