Başkanlara Gözdağı

Başkanlara Gözdağı

Başkanlara Gözdağı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı olan ve aynı zamanda teşkilat başkanı  Ahmet Altıntepe, mahalle başkanları ile bir araya geldi.

Altıntepe yaptığı konuşmada "bizimle olan herkesle yolumuza devam edeceğiz, yoruldum diyene ise hemen müsaade edeceğiz" dedi.

AK parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıda konuşan Altıntepe, mahalle başkanlarına gözdağı verdi. Altıntepe " Milletimize hizmet en itibarlı makamlardandır. Bunu böyle bilen herkesle her zaman yolumuza devam edeceğiz. Bu unutulmasın. Böyle düşünen herkese ama herkese kapımız daima açıktır, açık olacaktır. Ancak ben yoruldum, bana müsaade diyenlere de hiç bekleme yapmadan müsaade vereceğiz ki kısa zamanda daha kuvvetlenelim. Çünkü bir an durmaya zaman yoktur" dedi.

 

İlçe yönetiminin yenilendiğini ve yeni dönmede teşkilat başkanı olarak birlikte çalışacaklarını ifade eden Ahmet Altıntepe "Allah, bizi size mahbup etmesin. Allah, beraber ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Bize itimat edin. Belki de sadece işe adam koyma noktasında taleplerinizi yerine getiremem; diğer her konuda gecenin hangi saatinde olursa olsun emrinizdeyim, bunu böyle bilesiniz. Siz bu davanın olmazsa olmazlarısınız. Mahalle başkanları, gençlik kolları, kadın kolları, ana kademe hepsi bir araya geldi mi teşkilat olur. Teşkilat demek Ak Parti demektir" şeklinde konuştu.

 

akcaabat-ak-parti-huseyin-altintepe.jpg

Kapı Kapı Dolaşacağız

Önümüzde çok önemli seçimler olduğunun altını çizen Ahmet Altıntepe kapı kapı dolaşarak AK Parti için çalışacaklarını dile getirerek "AK parti, çocuklarımızın geleceği ve teminatıdır. Bize bu zorlu yolda, yol arkadaşları lazım. Bizim yolumuz, üstadın sözüne göre; zor ve dikenli bir yoldur, ayağını seven gelmesin. Vatan mücadelesi sadece topla tüfekle verilmiyor. Bu onurlu davada ülkenin bekası için siyaset yapmanız da vatan mücadelesinin bir parçasıdır. Milletimize hizmet en itibarlı makamlardandır. Önümüzde son derece önemli seçimler vardır. Gündelik siyasi veya şahsi menfaatler için ülkemize zaman kaybettirmek isteyenlerden olmayacağız. İnşallah toplumsal menfaatler için gayret göstereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler