Başkanlar Toplantıda

Başkanlar Toplantıda

Trabzon'daki AK Partili Belediye Başkanları toplantısının üçüncüsü Akçaabat'ta yapıldı.

Toplantı öncesi açılış konuşması yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, belediyelerin ve ülkenin sorunlarını görüşmek üzere AK Partili Belediye başkanlarıyla her ay düzenle olarak bir araya geldiklerini ifade ederek, "44 ilçe ve belde belediye başkanlarımızla üçüncü kez bir arada oluyoruz. Toplantılarımız her ay düzenli olarak devam edecektir. Yerel yönetimler başkanlığımızın çalışma planına göre belediye başkanlarımızla bir araya geliyor ve belediyecilikle ve ülke ilgili meseleleri kardeşane bir şekilde tartışıyoruz, konuşuyoruz. Trabzon Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da katıldığı toplantılar AK Partili belediye başkanları arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı ortaya koyması açısından son derece önemlidir. Amacımız AK belediyeler olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermektir" şeklinde konuştu.

AK Partili il, ilçe ve belde belediye başkanlarını Akçaabat'ta ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise "Belediyeler olarak önemli ve sıkıntılı işler yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle sık sık bir araya gelmenin çok faydalı olacağına inanıyorum. Aramızdaki dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamamız, hem belediyelerimizin hem de ülkemizin sorunlarını tartışmamız açısından bu toplantıları önemsiyorum. Bir bütün olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme noktasında belediye başkanlarımızla bu güzel birlikteliğimizin ve dayanışmanın bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

akpartili_belediye_baskanlari2.jpg

Vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için belediyeler arasında dayanışma ve yardımlaşmanın en üst seviyede olması gerektiğine dikkat çeken Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise "Elimizdeki imkanlar ölçüsünde ilçe ve belde belediyelerimize katkı vermeye gayret ediyoruz. Bu toplantılarla toplumun sorun ve problemlerini tartışarak çözüm üretmeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Belediye başkanlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu toplantıya ev sahipliği yapan Akçaabat Belediye Başkanımız Şefik Türkmen'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset