Başkanlar Akçaabat'ta Toplandı

Başkanlar Akçaabat'ta Toplandı

18 ilçe başkanı ve AK Partili belediye başkanları Akçaabat’ta bir araya geldi. İl Başkanı Günnar “AK Belediyeciliğin farkı her yerde ve her alanda kendisini gösteriyor” dedi.

18 ilçe başkanı ve AK Partili belediye başkanları Akçaabat’ta bir araya geldi. İl Başkanı Günnar “AK Belediyeciliğin farkı her yerde ve her alanda kendisini gösteriyor” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar başkanlığında Akçaabat ilçesindeki bir restoranda bir araya gelen Belediye başkanları ve ilçe başkanları karşılıklı istişarede bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye başkanları ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Günnar, Türkiye’nin çok önemli bir seçim sürecini tamamladığını belirterek, "Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle, halkın kendi başkanını seçtiği bu seçim ülkemiz adına çok iyi olmuştur. Bu başarıda büyük emeği geçen tüm ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımıza, teşkilatlarımıza ve Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum. Peki bundan kim kazandı? Türkiye kazandı. Ülkemizin son 12 yıldır elde ettiği kazanımların devamı için bu seçimler çok önemliydi ve milletimiz bize karşı olan güvenini tekrar gösterdi. Şimdi bize düşen ise cumhurbaşkanımıza elimizden gelen desteği vermektir” dedi.

GÜNNAR: “AK BELEDİYECİLİK TRABZONDA FARKINI GÖSTERİYOR”

Toplantıda yerel yönetimlerin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Günnar “Yerel yönetim birimlerini gelişmesi, AK belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerde AK Parti farkını ortaya konması adına son derece yararlı oldu. Belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızın katıldığı toplantıda birçok yazılı ve sözlü sorular iletildi. Yerel yönetimler anlamında sorunları anlatma imkan bulunduğu gibi deneyim paylaşımı da oldu. AK Parti belediyeciliğini, yatırımlarıyla şehre değer katan belediyecilik anlayışını göstermektedir. Milletimiz bize güveniyor. Milletimiz için hizmetlerimize daha güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde ilçe belediyelerimizle çalışmalar gayet iyi ve verimli bir şekilde devam etmekte. AK Belediyeciliğin farkı her yerde ve her alanda kendisini gösterecektir” ifadelerini kullandı.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: “SEÇİLMİŞ HER BELEDİYE BAŞKANINA DESTEK VERECEĞİZ”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’ye gönül vermiş herkesin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durduğunu dile getirerek, “Trabzon yine farkını ortaya koydu ve yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 70’in üzerinde destek verdi. Bundan sonraki süreçte teşkilatlarımızın da desteğiyle birlikte Trabzon’un tümüne daha iyi hizmeti verebilmek için uyum içinde çalışmalıyız. Seçilmiş her belediye başkanı halkın temsilcisidir. Bize düşen halka hizmet amacında olan bütün belediye başkanlarına destek vermektir. Trabzon’daki 18 belediyeden 16 tanesi AK Parti’li. Bizim için seçilmiş belediye başkanları arasında ayrım yapmamız söz konusu değildir. Başbakanımızın da uygulaması hep bu yönde olmuştur. Sonuçta her başkan sorumlu bulunduğu yörenin halkına hizmet veriyor” şeklinde konuştu.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: “ARTIK DAHA ÇOK ÇALIŞMA VAKTİ”

Bundan sonra belediye başkanlarının daha yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini kaydeden Gümrükçüoğlu,” 30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 5 aya yakın bir süre geçti. Bu süreçte herkes belediyesini tanıma fırsatı oldu. Büyükşehir’in oluşumu, yetkileri ve sorumlulukları hakkında herkes bilgi sahibi oldu. Artık daha fazla çalışmak, daha fazla hizmet üretmek durumundayız. Bunun içinde uyum içinde olarak şehrimizin her noktasına hizmet götürmek için en az gönümüzün 16 saatini çalışarak geçireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler