Başkan’dan Yatırımcılara Açık Çek

Başkan’dan Yatırımcılara Açık Çek

Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Belediye Başkanı Hayri Birinci, Vakfıkebir’e yatırım yapmak isteyen girişimcilere açık çek verdi.

Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Belediye Başkanı Hayri Birinci, Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği’nin öncülüğünde başlayan Trabzon Deniz Üssü ve Er Eğitim Alayı Projesi’nin yakın zamanda kurulacağını ifade ederek, Vakfıkebir’e yatırım yapmak isteyen girişimcilere açık çek verdi.

Başkan Birinci, ‘Yatırım yapmak isteyenler buyursun gelsin, yer tahsisi yaparız’ dedi. Hayri Birinci, TSGİAD’ın her Salı günü yaptığı toplantısına konuk olarak Vakfıkebir Deniz Üssü Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Vakfıkebir’deki ivmeyi düzeltmek için ciddi bir mücadele verdiklerini kaydeden Başkan Birinci, “Bu Proje Vakfıkebir’i ayağa kaldıracak bir projedir. Biz de sizdeki enerjiye istinaden böyle bir çalışma yaptık. Bu projenin Vakfıkebir’e kurulması an meselesidir” dedi.

Proje tamamlandıktan sonra ciddi yatırımlar yapılacak TSGİAD, Dernek Başkanı Emre Aksoy, Vakfıkebir’in proje için en uygun yer olacağını sözlerine ekleyerek, Vakfıkebir’in üstüne çok düşeceklerini savundu. Başkan Aksoy, “Vakfıkebir’de gördüğümüz ilgi bizi fazlasıyla memnun etti. O projenin tamamlanmasından sonra başta inşaat sektörü olmak üzere birçok sektörün Trabzon ve Vakfıkebir’e ciddi yatırımlar yapacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

hayri-birinci1.jpg

Vakfıkebir’den her hangi bir ters tepki almadıklarını kaydeden Aksoy; “Sizden okey aldıktan sonra hiç kimseden ters bir tepki almadık. Zaten nerde askeriye ve üniversite varsa o şehir daha hızlı büyümüştür” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler