Başkan'dan Tanıtım Gezisi

Başkan'dan Tanıtım Gezisi

Akçaabat Belediyesi tarafından bir süre önce alına yeni iş makineleri yapılan bir törenle tanıtılırkeni yapılan çalışmalar basına gezdirildi.

Akçaabat Belediyesi  tarafından bir süre önce alına  yeni iş makineleri yapılan bir törenle hizmete sokuldu.

 

Akçaabat İskele mevkiinde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü önünde gerçekleşen törene, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, bazı meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Türkmen, gelişen teknolojiye ayak yakından takip ederek en yeni teknolojiye sahip araçları makine parkına kattıklarını belirterek “ Şimdi günümüz teknoloji çağı, makine çağı, Belediyeler için makine parkları çok önemlidir. Günden güne büyüyen ve gelişen Akçaabat’ta daha kaliteli verimli hizmet üretmek, sorunları daha hızlı çözmek amacıyla Akçaabat Belediyesi’nin makine parkını son iki yılda  l trilyon üç yüz milyarlık bir yatırımla önemli bir seviyeye çıkardık. Son bir ay içerisinde aldığımız kanal kepçesi, yükleyici kepçe ve vidanjörün bize maliyeti 500 milyar dır. Şu anda güçlü bir makine parkına sahibiz. Vatandaşlarımızdan da kolaylık bekliyoruz, yol açmalarda bize yardımcı olsunlar, yollarımızı açalım, açılmış dar yollarımızı genişletelim. Bu araçların alınmasında emeği geçen meclis üyelerimize katkısı olan herkese de teşekkür ediyorum “ dedi.

 

Açılışa katılan başkan ve diğer davetliler, daha sonra Akçaabat  festival alanında yapımı devam eden gençlik merkezi, yaylacık mahallesindeki sahil yürüyüş bandı ve futbol sahası inşaatı gezdi. Daha sonra Sarıtaş Mahallesindeki TOKİ binalarına giden ve asfaltlanan yollar gezildikten sonra Sivriburun Tepesi’ne çıkıldı. Burada yapımı devam eden lokanta- kafeterya ve kır kahvesi inşaatı gezildikten sonra tüm katılımcılara hamsi ızgara ziyafeti çekildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler