Başkandan Sinyal

Başkandan Sinyal

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Bana ihtiyaç varsa yeniden aday olacağım” dedi.

         AKÇAABAT Belediye Başkanı Şefik Türkmen üç dönemdir sürdürdüğü belediye başkanlığı görevini önümüzdeki dönem de sürdürme düşüncesinde olduğu mesajını verdi. Türkmen, “Bana ihtiyaç varsa yeniden aday olacağım” dedi.

          Akçaabat İlçesi’nin Anavatan Parti'li Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığı Akçaabat'ta yaklaşan yerel seçimler öncesinde tekrar aday olabileceğinin sinyallerini verdi bile... Akçaabat Belediye Başkanı olduğu günden itibaren özellikle Akçaabat'ın sahilinde yaptığı düzenlemelerle takdir toplayan Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Karar vermek için zaman var. Bana ihtiyaç devam ediyor mu, etmiyor mu, bunları inceleyip ona göre kararımı vereceğim. Önümüzdeki yerel seçimler için tekrar aday olacakmış gibi çalışmalarımı sürdürüyorum" dedi.



         SAHİL YOLUNA İZİN VERMEM

           Akçaabat'ın sahilinde düzenlemelere devam ettiğini belirten Türkmen, Yaylacık Mahallesi'nde sahil düzenlemesi yapıldığını belirterek, "Çöp sorununu büyük ölçüde aştık. Sahil düzenleme çalışmamız var. Karayollarının Yıldızlı'dan başlayıp Söğütlü'nün altından geçip Akçaabat'a bağlanan bir yol projesi var. Ben şahsım olarak öyle bir yolun sahilden geçmesinden yana değilim. Söğütlü Trabzon'un en güzel sahillerinden biridir. Hatta kalan tek sahilidir. Bizim Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiğimiz proje aynı Akçaabat'ta yapılan park bahçe olacak. Karayolları lojmanlarından Akçaabat'a kadar Sahil boyu yürüyüş bandı oluşturulacak. Denize de girilecek, sahildeki kumsalı bozmuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler